Ēdamā kafijas krūze - Es Mīlu Kafiju

 

Mēs tevi izaicinām - apēd savu kafijas krūzīti! Un tas nav joks, jo tagad vari baudīt kafiju no 100% ēdamas, gardas un dabai draudzīgas vafeļu krūzītes. Ēdamie trauki pasaulē nav nekas jauns un tie kļūst arvien populārāki, mainot daudzu cilvēku ikdienas paradumus un dzīvesveidu.

 

Vai kraukšķīgā un ēdamā kafijas krūzīte izglābs pasauli?

Pasaulē katru dienu tiek izdzertas vairāk kā 1,6 miljardi kafijas krūzes un kafija pilnīgi noteikti ir kļuvusi par neatņemamu ikdienas sastāvdaļu daudziem, taču ko darīt brīdī, kad kafija vai citi karstie dzērieni rada lielus draudus mūsu planētai, dienā izlietojot vidēji 2,5 miljardus vienreizlietojamo krūzīšu, no kurām tikai viena trešdaļa ir dabai draudzīgas un pārstrādājamas? Un ko darīt tajos brīžos kad vairākkārt lietojamā termokrūze ne vienmēr ir ērtākais un parocīgākais risinājums ikvienam vai tā kārtējo reizi nejauši atstāta mājās vai mašīnā? Tam visam ir jauns risinājums!

Ēdamā kafijas krūze - www.esmilukafiju.lvĒdamā kafijas krūzīte - Es mīlu KafijuĒdamā kafijas krūze - Es Mīlu Kafiju

5 īpaši kārdinoši iemesli, kādēļ izvēlēties ēdamo kafijas krūzi!

Ēdamā kafijas krūzīte būs lieliska, videi draudzīga alternatīva, ko varēsi apēst pēc kafijas baudīšanas vai bez raizēm izmest, nepiesārņojot dabu. Kādēļ izvēlēties ēdamās kafijas krūzes? Tieši tādēļ, ka tām ir neticami daudz lielisku ieguvumu:

  • Dabīgs, gards našķis! Kafijas krūze veidota no dabīgām sastāvdaļām, nesatur dzīvnieku izcelsmes produktus, tādēļ lieliski piemērota vegāna dzīvesveida piekritējiem, kā arī nesatur mākslīgās krāsvielas, konservantus un ģenētiski modificētus organismus. Kafijas krūze būs lielisks, viegls un gards našķis, ko notiesāt pēc karstā dzēriena nobaudīšanas.

  • Pielietojuma variācijas ir nebeidzamas. Ēdamā kafijas krūze būs piemērota gan dažādiem karstajiem un aukstajiem dzērieniem, gan dažādiem saldajiem desertiem un uzkodām. Ļaujies radošumam un atrodi savu pielietojumu! Tieši tādēļ ēdamās kafijas krūzes būs lieliski piemērotas ne tikai pieaugušajiem, kas vēlas rūpēties par dabu, bet arī bērniem, pārvēršot bērna ēšanu un dzeršanu jaunā aizraujošā piedzīvojumā gan ikdienas gaitās, gan bērnu ballītēs.

  • Nepārspējama izturība. Neskatoties uz to, ka ēdamā krūzīte sver tikai 15 gramus, tā ne tikai būs kraukšķīga 30-40 minūšu garumā, malkojot savu iemīļotāko dzērienu, bet būs šķidruma necaurlaidīga līdz pat 12 stundām.

  • Dabai draudzīgs, aizsargājošs krūzes apvalks! Katrai ēdamajai vafeļu krūzei apkārt aplikts aizsargājošs apvalks, kas palīdz kafijas krūzīti aizsargāt no tiešas vafeles saskares ar baktērijām no virsmām un rokām. 

  • Dabai draudzīgs produkts. Nobaudi aromātisku kafiju, apēd krūzīti vai ļauj tai ātri dabā sadalīties - nekādu atkritumu!

 

Līdz 1.septembrim nāc un nobaudi kafiju ēdamajā krūzītē kādā no mūsu “Es Mīlu Kafiju” veikaliem, par krūzīti nepiemaksājot ne centa vai pasūti pilno iepakojumu e-veikalā jau šodien! Ieskaties šeit!

 

Papildus raksti, kas Tev varētu interesēt:

Universita del Cafe

Esam lepni pārstāvēt vienīgo akreditēto kafijas universitāti Baltijā - Universita del Cafe.