Jautājumi par kafijas kapsulām - Es Mīlu Kafiju

Šajā bloga rakstā esam apkopojuši jautājumus, kurus klienti mums uzdod visbiežāk. Ja Tev palicis kāds neskaidrs jautājums, vai esi pārliecināts, ka šeit iederētos vēl kāda svarīga informācija, droši ziņo mum un mēs pievienosim Tavus jautājumus ar atbildēm šajā rakstā.

1. Vai šobrīd Es Mīlu Kafiju veikali ir atvērti?

Strādājam, kā ierasts un veikali ir vaļā ar standarta darba laiku. Uz vietas var iegādāties visu, gan kafiju, gan kafijas automātus, kā arī visas pārējās preces no mūsu sortimenta.

2. Vai pie jums var iegādāties dāvanu karti?

Jā, lai jūs varētu iepriecināt savus mīļos un uzdāvināt viņiem vairāk patīkamus kafiajs baudīšanas mirkļus, esam sarūpējuši Es Mīlu Kafiju dāvanu kartes. Dāvanu karte būs kā elektronisks dāvanu kods, kas dos iespēju izvēlēties jebkuru produktu no plašā Es Mīlu Kafiju piedāvātā kafijas sortimenta, kafijas aparātiem, tējām, brūvrīkiem un dažādiem ar kafiju saistītiem gadžetiem. Iegādājoties dāvanu karti, uz savu e-pastu saņemsi elektronisko dāvanu karti ar unikālu kodu. Lai šo dāvanu karti izmantotu, nepieciešams ievietot vēlamās preces grozā un atlaižu laukā ievadīt šo unikālo dāvanu kartes kodu.

3. Kāpēc man izvēlēties kafijas kapsulas, nevis pupiņas?

Šādai izvēlei ir daudz priekšrocību, - sākot no demokrātiskas cenas līdz lietošanas parocīgumam. Kā viena no lielākajām priekšrocībām ir kafijas kapsulu automātu kopšana, kas parasīs tikai dažas minūtes. Šāds kafijas automāts var kalpot arī kā lieliska dāvana kafijas cienītājam, kuram svarīgi šim procesam patērēt pēc iespējas mazāk laika, tomēr iegūt izcilas kvalitātes dzērienu. Kad kafija nokļūst saskarē ar gaisu, tā zaudē vairāk kā 40% sava aromāta jau 8 stundu laikā, bet kafijas kapsulā atrodas pareiza maluma kafija, kas ilgstoši saglabā svaigumu, un ir tieši tādā daudzumā, lai kafija vienmēr izdotos nemainīgi perfekta un aromātiska, tieši kā Illy receptēs.

4. Kādas kapsulas der Illy kapsulu automātiem?

Ar Illy kafijas automātiem saderīgas ir tikai illy iperespresso kapsulas. Tas ar mērķi, lai garantētu izcilu kvalitāti pēc visabākajām illy receptēm. Šīs kapsulas dalās divās daļās: -Esspresso kapsulas, no kurām pagatavo espresso dzērienu ~25ml un tad sajauc ar saputotu pienu, iegūstot latte vai cappuccino dzērienus. -Lungo kapsulas, kas paredzētas melnas kafijas pagatavošanai ~170ml tilpumam, pēc oriģinālās Illy receptes.

5. Kur var nodot izlietotās kapsulas Izlietotās kafijas kapsulas?

pieņemam divās adresēs Rīgā, bet plānojam vietu skaitu palielināt. Pašlaik jebkura veida kafijas kapsulas var nodot Es Mīlu Kafiju veikalos Valmieras ielā 43 un Stabu ielā 30.

6. Vai jums ir Nespresso sistēmai paredzētas kafijas kapsulas?

Jā, pie mums vari iegādāties Nespresso kapsulas. Populārākās Nespresso kapsulas, kuras pie mums ir atceļojušas pavisam nesen ir Illy Nespresso kapsulas. Tās pieejamas divos veidos- gardiem latte un cappuccino dzērieniem un kvalitatīvai melanajai kafijai. Kafija kapsulās vienmēr būs svaiga un pēc labākajām illy receptēm sagatavota. Otras populārākās nespresso kapsulas ir Belmio Nespresso kapsulas, kas priecēs jūs ar dažādu grauzdējumu un garšu buķeti.

7. Vai jūs remontējat Illy aparātus?

Visus garantijas un remonta jautājumus risinām Valmieras ielā 43. Ja ir problēma, kuru nevarat attālināti atrisināt, tad droši vediet iekārtu uz Valmieras ielu, mēs to pieņemsim un nodosim meistaram uz diagnostiku.

8. Kā mājas apstākļos saputot pienu?

Lai iegūtu perfekti uzputotas un gaisīgas piena putas savam iecienītākajam kafijas dzērienam tev ir nepieciešama tikai viena iekārta- Illy piena putotājs. Putotājs ir izgatavots no nerūsējošā tērauda, kas ir viegli kopjams. Pateicoties tā integrētajai sildīšanai, nav vajadzīga iepriekšēja piena sildīšana, lai uzputotu pienu. Putotājs piemērots arī kakao vai karstvīna sildīšanai. Kā arī tā elegantais dizains iederēsies jebkurā virtuvē.

9. Kā rīkoties, ja es veicu pasūtījumu internetā, bet neesmu saņēmis apstiprinājuma e-pastu?

Jūsu pasūtījums ir drošībā, to esam saņēmuši un jau ķērušies pie tā apstrādes. Iemesls, kāpēc nav saņemts apstiprinājums varētu būt tikai un vienīgi tas, ka e-pasts būs nokļuvis spama kastītē. Ja tā, tad atzīmējiet savā pastkastē, ka šis e-pasts nav spams, lai turpmāk to saņemtu korekti.

Featured products

illy Kapsulu automāti Kafijas automāta Illy Y3.3 komplekts
Akcijas cena€199,00 Standarta cena€264,50
Kafijas automāta Illy Y3.3 komplekts
Pieejams uzreiz
illy Kapsulu automāti Kafijas automāts Illy Y3.3 EC, melns
Akcijas cena€115,00
Kafijas automāts Illy Y3.3 EC, melns
Pieejams uzreiz
illy Kapsulu automāti Kafijas automāts Illy Y3.3 EC, sarkans
Akcijas cena€115,00
Kafijas automāts Illy Y3.3 EC, sarkans
Pieejams uzreiz
illy Kafijas pupiņas Kafijas pupiņas Illy, Vidēji Grauzdētas, 250g
Akcijas cenaNo €8,50/gab.
Kafijas pupiņas Illy, Vidēji Grauzdētas, 250g
Pieejams uzreiz
illy Malta kafija Maltā kafija Illy, Vidēji grauzdēta, 250g
Akcijas cenaNo €8,50/gab.
Maltā kafija Illy, Vidēji grauzdēta, 250g
Pieejams uzreiz
illy Kafijas pupiņas Kafijas pupiņas Illy, bez kofeīna, 250g
Akcijas cenaNo €8,50/gab.
Kafijas pupiņas Illy, bez kofeīna, 250g
Pieejams uzreiz

Universita del Cafe

Esam lepni pārstāvēt vienīgo akreditēto kafijas universitāti Baltijā - Universita del Cafe.