Kāpēc izvēlēties Nespresso kapsulas?

Cilvēki, kuri kaut reizi pamēģinājuši illy Nespresso kafijas kapsulas, pie tām visbiežāk arī paliek, jo tas ir veids, kā pāris sekunžu laikā mājas apstākļos tikt pie restorāna līmeņa kafijas. Šajā rakstā uzzināsi, kāpēc izvēlēties kafijas automātus ar Nespresso kapsulām, un ar ko izceļas tieši illy ražotās Nespresso kapsulas!

Izvēle par kafijas kapsulu veidu jāveic pirms kafijas automāta iegādes.

 To, kādas kafijas kapsulas tu vēlēsies baudīt, jāsaprot vēl pirms aplūko konkrētas ierīces – katrs kafijas automāts ļauj tajā izmantot tikai viena veida kapsulas. Lemjot par labu kādai no tām, primāri vajadzētu pievērstu uzmanību kafijas kapsulu piedāvājumam, proti, kādu kafiju ar attiecīgās sistēmas ierīci varēsi pagatavot. Būtisks faktors – kur un kā šīs kapsulas iespējams iegādāties. Protams, nozīme ir arī kafijas automātiem, kas attiecīgās kapsulas pagatavos. Kafijas kapsulu veidi ir dažādi: Dolce Gusto, Espressotoria, Caffitaly, un citi. Taču ļoti iecienīts risinājums ir kafijas kapsulas Nespresso. Kāpēc? Par to jau pavisam drīz uzzināsi raksta turpinājumā. Tomēr jāpiebilst, ka katram kapsulu veidam piemērotu kafiju rada vairāki ražotāji. Piemēram, kafijas automātiem, kas atbalsta Nespresso kapsulas, iespējams iegādāties gan pašu Nespresso ražotas, gan, piemēram, Bonomi un illy kapsulas.

Kāpēc lemt par labu Nespresso kafijas sistēmai?

Kafijas automātus ar Nespresso kapsulām galvenokārt izvēlas cilvēki, kuri ikdienā grib dzert restorāna līmeņa kafiju, tajā pašā laikā neveltot tās sagatavošanai daudz laika. Nespresso kapsulās pieejama patiešām kvalitatīva kafija no dažādām valstīm un ražotājiem, tostarp illy; plašajā klāstā piemērotas kapsulas sev spēs atrast gan īpaši spēcīga espreso piekritējs, gan, piemēram, kafijas ar karameļu nošu cienītājs. Ņemot vērā Nespresso kafijas sistēmas popularitāti, kafijas kapsulas attiecīgajiem automātiem iespējams iegādāties daudzviet – gan veikalos uz vietas, gan internetā. Protams, Nespresso kapsulas plašā klāstā atrodamas arī mūsu, Es Mīlu Kafiju, internetveikalā, kā arī fiziskajos veikalos. Protams, jāizceļ arī Nespresso kafijas kapsulu izmantošanas ērtums – vienkāršāk pagatavot kafiju nav iespējams! Tev tikai atliek kafijas automātā ievietot kapsulu, nospiest pogu, un dzēriens jau pēc dažām sekundēm būs tavā krūzītē. Turklāt kapsulu automāts ir ērti kopjams, maksā salīdzinoši maz un vienmēr nodrošina gardu kafiju, jo kapsulas ir hermētiski noslēgtas, līdz ar to kafija saglabājas svaiga.

Ar ko izceļas illy Nespresso kapsulas?

Nespresso kafijas kapsulas piedāvā vairāki kafijas zīmoli, tostarp arī illy – ikoniskais Itālijas uzņēmums, kas dibināts pirms teju 90 gadiem. Viena no būtiskākajām priekšrocībām, ar ko izceļas illy kapsulas, ir to inovatīvā sistēma, kurai pateicoties, kafija kapsulā saglabājas īpaši svaiga. Kapsulās esošā kafija ir radīta no 100% Arabika šķirnes kafijas pupiņām. Vēl viens iemesls, kas noteikti patiks visiem, kuri ir uz tu ar zaļu dzīvesveidu – illy kafijas kapsulas iespējams pārstrādāt, dodot tām otro dzīvību. Nodot izlietotās kapsulas (un to vietā iegādāties jaunas) vari Es Mīlu Kafiju veikalos (Valmieras ielā 43, Stabu ielā 30, kā arī T/C Spice Home).

Kam pievērst uzmanību, izvēloties illy kafijas kapsulas?

Lai atrastu savām garšas kārpiņām piemērotākās kapsulas, obligāti izlasi katra kapsulu veida aprakstu. Piemēram, illy Nespresso Lungo ir kapsulas ar melnu kafijas malumu un vidēju grauzdējumu. Tās ir piemērotas melnai kafijai vai melnai kafijai ar pienu; tajās jūtamas grauzdētas maizes, šokolādes un karameļu, kā arī vieglas ziedu notis. Savukārt illy Nespresso Espresso kafijas kapsulas vairāk piemērotas kapučīno un lates dzērienu pagatavošanai.

Izvēlies Nespresso kafijas kapsulas un automātus šeit!

Esi nolēmis, ka arī tev nepieciešamas Nespresso kafijas kapsulas? Tādā gadījumā tu jau esi nonācis pareizajā vietā, jo pie mums, Es Mīlu Kafiju, vari iegādāties ne tikai dažāda veida illy kapsulas, bet arī kafijas automātus, brūvrīkus, kafiju, tēju un aksesuārus, kas dzēriena baudīšanas procesu padarīs vēl patīkamāku. Turklāt tavai ērtībai piedāvājam bezmaksas piegādi (pirkumiem virs 29 eiro) visā Latvijā, izmantojot DPD Paku skapi, Paku bodi vai kurjerpiegādi līdz pat tava mājokļa durvīm. Pasūtījumu veicot un apmaksājot līdz 15:00, to saņemsi jau nākamajā dienā. Tāpēc sakomplektē pasūtījumu šodien, lai jau rīt baudītu augstākās kvalitātes kafiju!

Featured products

Universita del Cafe

Esam lepni pārstāvēt vienīgo akreditēto kafijas universitāti Baltijā - Universita del Cafe.